NEWS

Engros hijab

Jan 23, 2021

Engros hijab
Engros hijab
Synlige ændringer og udviklinger i engros sjalsektoren. Som det er kendt, er engros en ret gammel, veletableret forretning såvel som gammel. En økonomisk virksomhed baseret på princippet om at købe engros sjal, det vil sige at købe det billigt og sælge det billigt, kaldes engros sjal. Da hovedreglen på handelsområdet stadig er gyldig, udvikler engros sjalet sig også ved at udvikle sig selv og følge med i tiden.
Hvad er denne regel? Mens et produkt er 10 lira værd, kan 5 af dem koste 40 lira, ikke 50 lira. Engros sjal er ikke baseret på præcise matematiske beregninger, på en måde kan vi endda sige, at det er en omvendt version af matematiske beregninger. Fordi logisk set, hvis et produkt er 10 lira, skal 5 produkter være 50 lira. Dette er dog kun på papir. Fordi det primære mål med handel er at sælge, at sælge det, du har så hurtigt som muligt.
Bortskaffelse er så vigtigt, fordi jo hurtigere et produkt sælges i løs vægt, jo mere sandsynligt er det at reproducere og sælge det. Således begynder kapitaløkonomiens hjul uophørligt baseret på produktion og forbrug at dreje fra det sted, hvor de slap. Virksomheder og enkeltpersoner, der handler fra engros sjal-sælgere, drager også fordel af forskellige fordelagtige priser og har en stemme og lykke på markedet. 
For mere: www.toptanesarpvesal.com
Tags: