NEWS

Tukku hijab

Jan 23, 2021

Tukku hijab
Tukku hijab
Näkyvät muutokset ja kehitys tukkuhuippusektorilla. Kuten tiedetään, tukkumyynti on melko vanha, vakiintunut liike sekä vanha. Talousliiketoimintaa, joka perustuu tukkuhuiden ostoperiaatteeseen, toisin sanoen ostamiseen halvalla ja myymällä halvalla, kutsutaan tukkuhuiviksi. Koska kaupan pääsääntö on edelleen voimassa, tukkuhuivi etenee myös kehittymällä itseään ja pysymällä ajan mukana.
Mikä tuo sääntö on? Vaikka yksi tuote on 10 liran arvoinen, 5 niistä voi maksaa 40 liraa, ei 50 liraa. Tukkuhuivi ei perustu tarkkoihin matemaattisiin laskelmiin, voimme tavallaan jopa sanoa, että se on käännetty versio matemaattisista laskelmista. Koska loogisesti, jos tuote on 10 liiraa, viiden tuotteen on oltava 50 liiraa. Tämä on kuitenkin vain paperilla. Koska kaupan päätavoitteena on myydä, myydä mitä sinulla on mahdollisimman nopeasti.
Hävittäminen on niin tärkeää, koska mitä nopeammin tuotetta myydään irtotavarana, sitä todennäköisemmin se jäljentää ja myydä sitä. Siten pääomatalouden pyörät, jotka perustuvat lakkaamatta tuotantoon ja kulutukseen, alkavat kääntyä siitä mistä jäivät. Yritykset ja yksityishenkilöt, jotka ostavat huivi-tukkumyyjiltä, ​​hyötyvät myös erilaisista edullisista hinnoista, ja niillä on ääni ja onnea markkinoilla.
Lisätietoja: www.toptanesarpvesal.com
Tags: